میگوی سرخ یا سوخاری شده، میزان کالری دریافتی را افزایش می‌دهد در حالی که می‌توان با بخارپز کردن این منبع پروتئینی و زدن چاشنی‌ای مانند آب لیموترش تازه به آن، وعده غذایی کم‌کالری و در عین حال مغذی‌ای داشت.

میگو

 


Lkjhgfds منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

زندگی زنبور عسل 09196638253 مهندس دلاوران | مشاوره ی رایگان فلزیاب گوشت ناب ، با ما بهترین باشید. اموزشی رزنیوز مرجع کنکور ایران ایتا طلایی ( ایتاطلایی )